Manager organisatieontwikkeling

Zoek jij een nieuwe uitdaging op het vlak van organisatieontwikkeling in de GGZ waarbij je jouw operationele en financiële vaardigheden optimaal kan benutten?

Bij Sense Health geloven we dat de GGZ effectiever en persoonlijker moet en kan! Door technologie op een slimme manier in te zetten, kunnen we stappen nemen in de zorg die voorheen niet mogelijk waren. Dit doen wij op unieke wijze en in nauwe samenwerking met PsyQ. Ons NiceDay zorgconcept maakt optimaal gebruik van technische mogelijkheden en biedt zorg wanneer dit het meeste effect heeft! Een NiceDay behandeling berust volledig op evidence based interventies, de innovatie zit ‘m in de uitvoering! Zo werken we bij NiceDay volledig online, zijn we dichterbij de cliënt voor, tijdens of na een exposure oefening, hebben wij ruimte in onze agenda om iedere dag even mee te kijken met cliënten & maken we gebruik van data zoals stemmings- registraties, stappentellers maar ook dagboekfragmenten. Samen met PsyQ willen wij dit zorgconcept verder implementeren in Nederland. Daarbij is de ambitie hoog! Wij zijn op zoek naar een hands-on:

Manager Organisatieontwikkeling (minimaal 32 uur per week)

die de uitrol operationeel borgt, budgetten bewaakt, ambities realiseert en stuurt op financiële haalbaarheid en een gezonde business case. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sense Health is gevestigd in de mooie haven van Rotterdam, waar de nieuwste technologie op het gebied van mentale ondersteuning in de gezondheidszorg tot leven komt in een mobiele applicatie genaamd NiceDay waar wij samen met PsyQ vorm geven aan mentale ondersteuning voor mensen wanneer dit ertoe doet.

Wat ga je doen?

Als Manager Organisatieontwikkeling ben je verantwoordelijk op (strategisch) operationeel & financieel niveau voor onze NiceDay service. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de afgesproken ambities en resultaten, en je doet dit op een slimme, efficiënte, ondernemende en charismatische wijze. Zoeken naar innovatie en out of the box denken is een must, het meekrijgen van mensen zit in je DNA!

Wat willen we van jou zien?

 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke positie
 • ervaring in het opzetten en implementeren van operationele-en financiële processen.
 • creativiteit om proactief mee te denken met onze organisatie
 • ervaring met veranderingsprocessen
 • geloof in de potentie van techniek om een verandering in de zorg te bereiken
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het vertalen van beleidsplannen
 • het onderhouden van externe relaties in de GGZ
 • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal

Wat bieden we jou?

 • een getalenteerd, scherp team in een informele werkomgeving
 • meewerken aan een uniek behandelconcept in samenwerking met Parnassia Groep
 • vrijheid en flexibiliteit om je eigen tijd in te delen
 • de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak
 • een bijzondere baan op het snijvlak van zorg en technologie
 • andere voordeeltjes: vrijdagmiddagborrels & bedrijfsuitjes

Iedereen binnen het NiceDay team is ondernemend van geest, probeert graag nieuwe dingen, werkt met innovatieve technologieën en voelt een verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de GGZ. Met een jong, gemotiveerd team hebben wij de ambitie om de grootste uitdagingen in de GGZ aan te pakken.

Heb je interesse?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar jobs@sense-health.com of solliciteer direct via de knop hieronder.

Want to know more about us? Just give me a call or send me an email!

Judith

Human Resources

Share this opportunity with others

Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on email