Accountmanager key accounts

Wil jij bijdragen aan betere en meer persoonlijke GGZ?

Bij Sense Health geloven we dat mentale ondersteuning persoonlijker moet en kan! Door technologie op een slimme manier in te zetten, kunnen we stappen nemen zowel preventief als binnen de zorg die voorheen niet mogelijk waren. Als IT bedrijf dat een volledige zorgdienst levert zijn we uniek in Europa!

Ons NiceDay concept maakt optimaal gebruik van technische mogelijkheden en biedt ondersteuning wanneer dit het meeste effect heeft! Een NiceDay ondersteuning berust volledig op evidence based interventies, de innovatie zit ‘m in de uitvoering!

Zo werken we bij NiceDay volledig online, zijn we dichterbij de cliënt voor, tijdens of na een exposure oefening, hebben wij ruimte in onze agenda om iedere dag even mee te kijken met cliënten en maken we gebruik van data zoals stemmings- registraties, stappentellers maar ook dagboekfragmenten.

Op dit moment schalen we onze service op in de GGZ. In de bedrijvenmarkt, waar we ons richten op preventieve diensten, hebben we onze eerste referentieklanten. Ook de eerste consumenten die rechtstreeks betalen voor onze dienstverlening hebben ons inmiddels weten te vinden. Onze ambitie is hoog!

Om de volgende stappen te kunnen zetten in onze professionalisering, zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager key accounts (32-40 uur)

In deze rol ben je aanspreekpunt voor onze belangrijkste klanten. Je regelt bij hen intern wat nodig is om NiceDay zo goed mogelijk te implementeren, te laten leven en op te schalen. Hiervoor schrijf je een plan van aanpak en  coördineer je de implementatie en opschaling bij de klant.

Je bent een sympathieke doener en weet je op een prettige manier ondersteuning te faciliteren. Je bent in staat om met verschillende stakeholders zoals externe GGZ partijen, bedrijfsleven en zorgverzekeraars een klantrelatie aan te gaan om zo het NiceDay concept als een sterk en betrouwbaar merk gesteund te krijgen.

Omdat we een klein team zijn van 22 medewerkers bestaande uit psychologen, software ontwikkelaars en staf, is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager organisatie ontwikkeling. Wat neem je mee?

  • een afgeronde WO opleiding
  • aantal jaren ervaring in een organiserende rol
  • goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en het Engels
  • je kunt je eigen werk goed organiseren en bent plezierig in de omgang

Wat bieden wij jou? – een super team van gemotiveerde, sociale en professionele collega’s – een uitdagende en zelfstandige baan – een mooi salaris, reiskostenvergoeding, laptop en mobiel – vrijdagmiddag borrels, lunches, actieve feestcommissie

footer_logo_white

Interested? Get in touch!

Sense Health Lloydstraat 5 Rotterdam, The Netherlands T +31 (0)10 3030 600