Accountmanager key accounts

Wil jij bijdragen aan betere en meer persoonlijke GGZ?

Bij Sense Health geloven we dat mentale ondersteuning persoonlijker moet en kan! Door technologie op een slimme manier in te zetten, kunnen we stappen nemen zowel preventief als binnen de zorg die voorheen niet mogelijk waren. Als IT bedrijf dat een end to end zorgdienst levert zijn we uniek in Europa!

Ons NiceDay concept maakt optimaal gebruik van technische mogelijkheden en biedt ondersteuning wanneer dit het meeste effect heeft! Een NiceDay ondersteuning berust volledig op evidence based interventies, de innovatie zit ‘m in de uitvoering! Zo werken we bij NiceDay volledig online, zijn onze gecertificeerde behandelaars dichterbij de cliënt voor, tijdens of na een exposure oefening. Daarmee hebben wij ruimte in onze agenda om iedere dag even mee te kijken met cliënten en maken we gebruik van data zoals stemmings- registraties, stappentellers maar ook dagboekfragmenten.

Op dit moment schalen we onze service op in de GGZ. In de bedrijvenmarkt, waar we ons richten op preventieve diensten, hebben we onze eerste referentieklanten. Ook de eerste consumenten die rechtstreeks betalen voor onze dienstverlening hebben ons inmiddels weten te vinden. Onze ambitie is hoog! Om de volgende stappen te kunnen zetten in onze professionalisering, zijn wij op zoek naar een:

Key Accountmanager GGZ (32-40 uur)

In deze rol ben je aanspreekpunt voor onze belangrijkste GGZ klanten. Je bent in staat om met verschillende stakeholders, GGZ partijen en zorgverzekeraars een klantrelatie aan te gaan om zo het NiceDay concept als een sterk en betrouwbaar merk neer te zetten. Je brengt prospects in kaart, sluit nieuwe deals en je breidt bestaande deals uit. Je werkt samen in een klein team met onze manager organisatie ontwikkeling en de managing director waaraan je direct rapporteert. Onze organisatie bestaat uit een team van 23 medewerkers, onder andere software developers, psychologen en staf  in Nederland en 20 medewerkers, voornamelijk developers en staf  in Bandung, Indonesië.

Wat neem je mee?

– HBO/WO werk en denkniveau
– aantal jaren aantoonbaar succesvol in het behalen van nieuwe omzet
– goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en het Engels

Wat bieden wij jou?

– een super team van gemotiveerde, sociale en professionele collega’s
– een uitdagende en zelfstandige baan
– een mooi salaris, elektrische lease auto, laptop en mobiel
– de mogelijkheid om tot 5 vrije dagen bij te kopen per jaar
– een persoonlijk ontwikkelbudget van €500,– per jaar
– vrijdagmiddag borrels, lunches, actieve feestcommissie

Is jouw interesse gewekt of wil je meer weten? Dan kun je jouw cv en korte motivatie mailen aan Judith Engelsman: judith@sense-health.com, 06-15091366

Sense Health Lloydstraat 5, 3024 EA Rotterdam

footer_logo_white

Interested? Get in touch!

Sense Health Lloydstraat 5 Rotterdam, The Netherlands T +31 (0)10 3030 600